Смакота! Як приготувати сирну запіканку без борошна

субота, 7 грудень 2024, 17:12

У будні дні багато хто готує сніданок поспіхом, і добре, якщо взагалі встигають перекусити перед тим, як бігти на роботу. Але що заважає побалувати себе кулінарними “шедеврами” у вихідні за допомогою рецепту сирної запіканки. Для її приготування навіть...

Не робіть так! Які помилки приводять до того, що сирники липнуть до сковороди

субота, 7 грудень 2024, 12:10

Якщо в процесі приготування сирники липнуть до сковорідки, то блюдо може і не вийти. Корочка так і залишиться на сковоріді, а до столу доведеться подавати майже сирий сир. Іноді з такою проблемою може зіткнутися будь-яка господиня. Які недоліки в проце...

Оцінять всі! Як навчитися смажити пишний омлет

субота, 7 грудень 2024, 11:08

Пишність омлету на сковорідці ще ні про що не каже: він може втратити свій об’єм як під час смаження, так і при подачі на стіл. Тому господині намагаються знайти найоптимальніший метод готування, завдяки якому страва залишиться пишною та смачною. Існує...

Є секрет! Що потрібно робити, щоб котлети були соковитими

субота, 7 грудень 2024, 10:07

Є сотні варіантів приготування котлет, які розкривають страву по новому, та дарують незабутнє гастрономічне задоволення. Багато кулінарів прагнуть навчитися готувати соковиті, рум’яні та ніжні котлети, які стануть справжнім хітом. Такий рецепт є, і він...

Смакота! ТОП-4 головні секрети ідеальної піци

субота, 7 грудень 2024, 9:14

Мабуть, не знайдеться жодної людини, яка б змогла відмовитися від шматочка апетитної піци. Однак не кожен зможе собі дозволити регулярно замовляти цю страву або щодня відвідувати ресторан. Але при правильному підході чудову піцу можна приготувати самос...

Як правильно посмажити яєчню, щоб жовток залишався рідким

субота, 7 грудень 2024, 8:14

Багатьом може бути дивним той факт, що посмажити по-справжньому ідеальну яєчню є дуже непростим завданням. У страви можуть засмажитися краї або жовток втратить свою ніжну рідку текстуру, передають Патріоти України. Адже якісною яєчнею вважається тільки...

Смакота! Як приготувати пшоняну кашу без гіркоти і довгої метушні

субота, 7 грудень 2024, 7:09

Пшоняна каша – смачна та корисна страва, яка незаслужено відійшла на другий план. У пшоні міститься багато білка, фосфору, фолієвої кислоти, калію та цинку, йоду та натрію. Пшоняна каша, якщо її правильно приготувати, має чудовий смак, передають Патріо...

Є секрет! Що додати до картоплі, щоб вона не розварювалася

субота, 7 грудень 2024, 6:08

Відварена картопля – ситний та улюблений багатьма гарнір, який відмінно поєднується з будь-якими іншими стравами, приготованими з курки, м’яса чи риби. Проте всі сорти цього овоча по-різному поводяться, опинившись у каструлі, і на виході ви можете отри...