Дешево і дуже смачно! Квашений буряк за рецептом бабусі - як приготувати вітамінну закуску нашвидкуруч

вівторок, 31 січень 2023, 8:48

Якщо ви любите квашену капусту, але не куштували квашений буряк, тоді саме час приготувати цю просту, але в той же час пікантну закуску, передають Патріоти України. Заготовляти квашені буряки на зиму було прийнято ще у наших бабусь. Однак, закласти бур...

Торт "Рафаело" за українським рецептом - напрочуд ніжний десерт, просто тане в роті

неділя, 29 січень 2023, 17:56

Тістечка, пиріжки, печиво, торти - улюблені ласощі для багатьох українців. Поряд з традиційними рецептами господині часто експериментують, вносячи в десерти родзинку, яка робить їх неповторними, передають Патріоти України. Так, усім відомий торт «Рафае...

А ви це знали? Для чого відварювати картоплю перед запіканням - несподівана хитрість

неділя, 29 січень 2023, 17:30

Запечена картопля - це смачна та доступна страва на всі випадки випадки життя. Запікати її можна з салом, м’ясом, овочами, сиром чи просто зі спеціями. Але для того, щоб вона мала ідеальну структуру, недостатньо просто помістити її у духовку, передають...

Як пом'якшити жорстку яловичину: Хитрий секрет - і від тарілки за вуха не відтягнеш

неділя, 29 січень 2023, 8:28

Яловичина широко використовується в кухнях різних народів. Відомо, що людство вживало яловичину ще з доісторичних часів, передають Патріоти України. Давно відомо і те, що яловичина є джерелом високоякісного білка і поживних речовин. Однак одним з найбі...

Просто смакота! Пісочне печиво з дитинства. Таке тісто готували наші мами і бабусі

неділя, 29 січень 2023, 7:15

Дуже багато хто пам’ятає це печиво зі свого дитинства. На жаль, рецепт не у всіх сім’ях зберігся до наших днів, передають Патріоти України. Остигле печиво посипаємо цукровою пудрою. У тісто ви можете додати цедру лимона або подрібнені горіхи, тоді печи...

Господиням на замітку: Названо три інгредієнти, які допоможуть зберегти яскраво-червоний колір борщу

неділя, 29 січень 2023, 6:33

Борщ у всіх сім'ях готують по-своєму. Особливості стосуються як самих компонентів, черговості їх додавання, так і складу зажарки. Для того, щоб страва зберегла яскраво-червоний колір, потрібно використовувати один із трох інгредієнтів, передають Патріо...

Які продукти безповоротно зіпсують смак фаршу: Що не можна додавати у котлети

субота, 28 січень 2023, 21:09

Приготувати вдома смачні котлети дуже просто. Головне - знати, що в них потрібно покласти, аби вони повітряними, ніжними і соковитими, а які продукти - під забороною, бо лише зіпсують смак. Чимало господинь, наприклад, не знають, яку частину яйця не ва...

Що приготувати з картоплі і фаршу - дуже ситний рецепт для всієї сім'ї

субота, 28 січень 2023, 17:09

Картопляна запіканка - це дуже смачна страва з картоплі, яка швидко готується і стане чудовим варіантом ситного обіду чи вечері для всієї сім'ї. Її можна доповнити фаршем чи будь-яким іншим м'ясом, а також додати сир, який надасть страві особливої піка...