Вціліла після вибуху в Пітері журналістка розповіла, як все відбувалося

Нині у неї сильна контузія. Того дня поспішала на важливу робочу зустріч. У вагоні притулилася в куточку, не звертаючи уваги на сусідів. Пам'ятає лише, що поряд сиділи бабуся зі внукою.

Потім вибухнуло - як здалося, поряд з нею. Хто стояв, повалився долі. Невдовзі знову почувся потужний виляск, пішов дим, залунали крики, стогони. На зупинці двері заклинило, народ поліз через вікна. В її волосся набилося безліч уламків, вона нічого не чула. Від вибуху вийшов з ладу телефон. Вже на поверхні, у найближчому магазині Наталя зайшла в інтернет, зателефонувала знайомій – Олені Тарасенко. Та повідомляє наступне: "Вона мені говорить: "Я попала в теракт». А я ще нічого не знала, і не второпала відразу, що Наталка опинилася в самому епіцентрі. Порадила піти до лікарки …"

Майже добу після цього Олена чекала звісток від Наталі, й, не дочекавшись, вже вночі, побачивши знайоме прізвище в переліку постраждалих, поїхала до Маріїнської лікарні: "Привезла Наталці капці, шкарпетки і все таке інше для лікарні. У неї забрали на експертизу куртку, і футболку дали іншу; штани та чоботи залишили". Оскільки у Наталі була контузія, її спочатку помістили у відділення нейрохірургії, а пізніше перевели до отоларингології. Зараз роблять аналізи, ЕКГ, ставлять крапельниці. "Розумієте, багато не розпитувала, оскільки у неї шок. Усвідомлення того, що сталося, прийде, мабуть, пізніше.», - ділиться думками Олена.

У ЗМІ вже йшлося, що Кирилова стверджувала, начебто бомба знаходилася на зчепленні між вагонами поїзда, а інші очевидці, навпаки - напередодні якийсь парубок залишив портфель і вийшов.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...