Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака.

Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору", у інтерв`ю Еспресо висвітлив подробиці, і позалаштункові моменти того, що сталося, повідомляють "Патріоти України"

Cаму організаційну акцію медведчуківців він охарактеризував як "розвідку боєм". " У своєму середовищі вони хотіли провести голосування з приводу проведення у Конотопі референдума, на кшталт того, який відбувався в Криму, у Донецькій та Луганській областях 2014 року.

Фактично це була підготовка до створення "Сумської народної республіки", - вважає міський голова Конотопа. За його словами, на заваді цьому стали єдиним фронтом представники «Свободи», «Правого сектору», «Азова», і просто патріотично налаштовані громадяни.

Артем Семенихін повідомив, що від членів "Укораїнського вибору" на адресу деяких активістів надходили обіцянки такого плану: «подождите ещё немного, будут тут войска». Щодо поширення сепаратистських настроїв на півночі України, зазначив: вони, дійсно, мають місце. Колишні регіонали, прагнучи повернути владу, використовують нинішню економічну скруту аби підігріти в народі "антиукраїнські й антивладні настрої". Це робиться з використанням ліво-ліберальної ідеологї, головними маркерами якої є: «низькі пенсії», «гинуть хлопці на сході», «давайте припинимо війну, ми за мир».

Прозвучала і доволі цікава інформація про участь у заході "Українського вибору" колишньої комуністичної функціонерки часів Симоненка, котрій свого часу дісталася по квоті посада керівника Держархіву - пані Гінзбург. "Від себе ще хочу додати, підкреслити те, що охоронці цих активістів з «Українського вибору» мали вогнепальну зброю, були гарно підготовлені, а пані Гінзбург, яка колись була очільницею державного архіву, за часів правління якої зникло дуже багато документів, зокрема, про перші та другі визвольні змагання нашої української нації, мала при собі величезний рюкзак з грошима, і ми бачили, як вона починала роздавати гроші цим людям, які прийшли відвідати цю акцію.", - стверджує "свободівський" мер Конотопа.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...