Водій маршрутки: Вияв людської доброти

Здавалося, маршрутка аж ніяк не те місце, де можна виявити любов до ближнього, надто водіям. Тим не менш, і серед них знаходяться ті, хто знаходить можливість - ну, хоча би потішити дітвору.

"Патріоти України" наводять приклад водія луцької маршрутки №9 Василя Гордійчука, про якого писали "Волинські новини". Третій рік поспіль він пригощає своїх малих пасажирів цукерками. Три роки тому в нього народилась онучка. ВасильЛеонтійович кинув палити, і замінив тютюн цукерами

"Одного разу в салоні розплакалася маленька дитинка. Аби її втішити, дав малечі смаколик. Дитина була задоволена, заспокоїлася. Від цього було приємно і мені, бо дитяча радість не зрівняється ні з чим. Звідтоді так і повелося...", - розповідає добрий водій.

Цукерки у нього лише для дошкільнят та першачків. Старшим дітям, вважає батьки і так дають гроші в школу, тому ті самі можуть придбати солодке. Щодня на цукерки витрачає 30-40 гривень, але каже, що це того варте, навіть більше - дитячі усмішки безцінні.

"Люди часто цьому дивуються, особливо коли я кажу, щоб взяли "здачу" для дітей, - розповідає водій. - Дехто вже звик. Кажуть, тільки моїми цукерками малечу в школу можна заманити.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...