Вакарчук про "гуру" української мови у Росії

На концерті у Празі, 2 квітня, лідер групи "Океан Ельзі" Святослав Вакарчук відзначив роль російського шоумена Михайла Козирева в становленні української мови в сучасній Росії.

Про це повідомляють «Патріоти України». "Ми знаємо, що сьогодні приїхало багато наших залицяльників з Росії. Спасибі ним за це. У цьому залі сьогодні присутня людина, яка колись зробила так, щоб дуже багато людей на землі поза Україною полюбили українську мову в піснях групи "Океан Ельзи". Він колись перший поставив на радіо пісню, яку ми зараз зіграємо. У країні, де українську мову серйозно не слухали. Але він зробив так, щоб це стало модно. Це Міша Козирев. Міша, спасибі тобі", - заявив український співець.

Відео з цією цитатою виклав у Facebook сам Козирев. Нагадаємо, що він - колишній генеральний продюсер російської радіостанції "Наше радіо". Напередодні концерту в Празі Вакарчук з Козиревим зробили селфі. Козирев назвав "Океан Ельзи" головною групою України. У Празі ж 2 квітня зустрівся з відомим блогером Рустемом Адагамовим і російським журналістом Аркадієм Бабченко.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...