Україна - Росія: Дружба відновиться, але не надто швидко, - погляд

Такої думки про перспективу взаємовідносин "братніх" народів відомий журналіст Євгеній Кисельов.


Своє бачення майбутнього українсько-російських відносин він виклав в ефірі "Великого інтерв'ю" зі Світланою Орловською на Newsone, повідомляють"Патріоти України".

" Впевнений, що це, врешті настане, але не швидко. Для цього, як мінімум, повинен змінитися політичний режим в Росії, тому що з нинішнім навряд чи Україна коли-небудь зможе нормально розмовляти, враховуючи психічні особливості чинного російського лідера. Боюся, з ним нормально зараз ніхто не може розмовляти, як у країні, так і світі", - ввважає Кисельов.

Для завершення конфлікту між нашими країнами потрібно почекати, щоб пройшло життя одного покоління: "Потрібно, щоб минуло як мінімум 20-25 років, аби ті, хто ще не народилися, стали дорослими і не випробовували страшних антиросійських емоцій, які є частиною нинішніх реалій".

...

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...