Тіллерсон про зустріч у Росії: Краще, ніж очікувалося

Дональд Трамп виказав своє задоволення результатами візиту до Москви держсекретаря Рекса Тіллерсона.

Про це повідомляють "Патріоти України" з посиланням На Бі-бі-сі. "Все прошло досить добре. Може, навіть краще, ніж очікувалося", - заявив Трамп.

На його думку, зараз США і Росія не ладнають один з одним. "Що стосується стосунків з Росією, то ми, напевно, знаходимося на історичним мінімумі в цьому відношенні" - вважає Трамп. І ще: "Путін - лідер Росії. Росія - сильна країна. Ми - дуже-дуже сильна країна". Президент США зазначив, що треба почекати, аби зрозуміти, як складеться співпраця з Москвою, а з приводу подій в Сирії заявив: не хотів би думати, що Росія заздалегідь знала про хімічну атаку. Вчора Тіллерсон сказав, що ситуація в Україні залишатиметься серйозною проблемою для стосунків між США і Росією, поки війна не завершиться.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...