Теракт проти ОБСЄ на Донбасі: Росія причетна - хто б сумнівався!

І в Європі, й Україні впевнені, що до підриву машини місії ОБСЄ на Луганщини так чи інакше приклала руку Москва.

Директр Інституту соціально - політичного проектування "Діалог", Андрій Миселюк розмірковує над ситуацією, яка склалася після підриву авто ОБСЄ на Донбасі, повідомляють "Патріоти України".

У своїй статті "Подстава для Кремля", опублікованій на liga.net, він зазначає, що Кремль знову втрапив у халепу, вдруге після знищення малайзійського "Боїнга". І хоч прямих доказів його причетності до підриву немає, у світі покладають відповідальність саме на Москву. Відповідні заяви зробили, наприклад представник німецького уряду Георг Штрейтер та дипломат Мартін Шефер. Якихось особливих наслідків для роботи Місії вибух не потягнув. "Незалежно від того, яку саме мету ставили перед собою організатори вибуху авто із співробітниками ОБСЄ, їм удалося на декілька днів заблокувати роботу місії на Донбасі. Відразу після вибуху авто минулої неділі всі патрулі організації були негайно повернені на бази. Сьогодні робота місії частково була відновлена. Патрулі працюють з обох боків лінії розмежування", - відзначив Миселюк.

Україна ж взагалі прямо вказує на причетність Москви до диверсії. Так, секретар РНБО Олександр Турчинов, взагалі, вважає що закладаючи фугас, терористи мали на меті "припинення патрулювання окупованої території задля забезпечення масштабного та неконтрольованого переміщення російського озброєння і військової техніки, з метою подальшої підготовки масштабних військових провокацій».

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...