Суми: Моторошна знахідка - труп, загорнутий у килими

Чотирнадцятирічний хлопчик здав поліції вітчима, оскільки побоювався за своє життя.

pm540image002


Вчора з Сум надійшла інформація про моторошну знахідку - труп, загорнутий у фрагменти килимів. Сьогодні, як повідомляють "Патріоти України", посилаючись на відділ комунікації ГУНП Сумщини, головні деталі справи вже з`ясовано.

Почалося з того, що вчора до місцевого підрозділу ювенальної превенції звернувся чотирнадцятирічний хлопець, і виказав тривогу за молодших брата та двох сестричок, над якими постійно знущається вітчим, а также побоювання, що може вчинити і з ним так, як зі своїм приятелем, убитим десь з півтора місяці тому просто у них вдома.

"У відвертій бесіді з хлопцем працівник поліції встановив обставини скоєння злочину. Того вечора вітчим пив горілку разом зі своїм приятелем. Час від часу вони сварилися і затівали бійку. Аби молодші діти не бачили цього, пасинок повів їх до спальні – вкладати спати. Він чув, як на кухні дорослі билися, проте, знаючи буйний норов та «важку» руку свого вітчима, що неодноразово бив його та членів родини, не став втручатися у конфлікт. На ранок вітчим розбудив хлопця, і повідомив, що потребує його допомоги. Коли підліток вийшов у кухню, то побачив учорашнього гостя вже мертвим. Вітчим пригрозив пасинку, що на нього теж очікує така доля, якщо він комусь розповість про побачене, після чого вони спустили тіло до підвалу.

За три дні чоловік знайшов місце на пустирищі, куди змусив хлопчину разом з ним вивезти та закопати труп. Аби убезпечити себе від викриття, в подальшому зловмисник вивантажив на місце імпровізованого поховання сміття.", - йдеться у повідомлення поліції

Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 40-річний мешканець обласного центру, котрий з початку квітня значився, як безвісно зниклий. Підозрюваний вже зізнався у скоєному.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...