Схвалення безвізу для України почнуть розглядати сьогодні

Після публікації рішення про безвіз до набрання ним чинності має збігти 20 діб.

"Патріоти України" звертають увагу, що сьогодні, 26 квітня, Комітет постійних представників країн-членів ЄС розглядає питання надання Україні безвізового режиму. Як повідомляють провідні європейські мас - медіа, відповідне питання є в порядку денному засідання.

Щоправда коли його ухвалять, достеменно не відомо, оскільки перелік останнього досить довгий. Комітет, зокрема, повинен ухвалити рішення стосовно проекту законодавчого акту Європейського парламенту та Ради ЄС про внесення поправок у список третіх країн, громадяни яких, щоб перетнути кордон, мають отримати візу, і тих, від яких це не вимагається.

«До Правила (ЄР) N 539/2001 внести такі зміни: (а) в додатку I, частина I (держави) посилання на Україну видалено. (б) в додатку II, частина I (держави) наступне посилання вставляється «Україна», - йдеться в проекті документа. В разі позитивного рішення на рівні постійних представників країн ЄС пропозиція ще має бути затверджена Радою ЄС із подальшим підписанням в Європейському парламенті президентами ЄП та Ради ЄС. Після публікації треба відрахувати ще 20 діб.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...