Шостка: Заступився за ліс - отримав по голові, ще й ножем пригрозили

Під Шосткою лісокради добряче відлупцювали майстра лісу.

У Шосткинському агролісгоспі під час обходу лісу побили майстра, до всього, погрожуючи йому сокирою та ножем, повідомляють "Патріоти України" з посиланням на "Шостка. ІNFO".

Майстру зателефонував лісник, з повідомленням, що двоє незаконно рубають, ріжуть і складають до причепу дерева. Постраждалий - Олександр Корж, розповів наступне: " Виїхавши на місце, я представився, запитав, хто дозволив рубати ліс. Лісокради відразу стали «домовлятися». Мені це не сподобалося, викликав поліцію. Тоді вони почали викидати дерева з причепа. Знявши це на телефон, підійшов до трактора, щоб заглушити. І тут один налетів на мене, почав бити кулаками по голові, а коли впав – додав ще й ногами. Телефон у мене випав, він його забрав і викинув. Потім витягнув з кабіни ніж, сказавши, підійдете – і тебе з напарником поріжу, і колеса. Його товариш узяв сокиру, поклав біля себе на причеп і став вивантажувати ліс. Від'їхавши 300 метрів, вони зупинилися, вимели залишки кори і трісок з причепа і поїхали собі додому. Пішли за ними, і вже біля їх двору викликали «Швидку допомогу»

Зараз постраждалий у лікарні. В нього діагностували закриту черепномозкову травму. Незаконно вирубували ліс місцеві жителі, батько і син. Бив майстра останній - удвічі молодший за нього віком. Лісокради встигли зрубати 12 дерев, чим нанесли збитків на 53 тис грн.


Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...