Росіяни проти фашизму, але не проти зачіски "Гітлерюгенд"

Російське суспільство займається пошуками "фашизму" в сусідній Україні, не помічаючи набагато більшої колоди у власному оці ...

Росія, де здається, лише лінивий не занятий пошуком фашистів, особливо в Україні, дає світові дуже переконливі приклади, що насправді фашизм, надто його естетика, міцно вкорінений навіть у російську побутову культуру. Це засвідчує і FB-допис Ігоря Дмитрієва, до якого привертають увагу читача "Патріоти України".

Автор, зокрема, інформує про існування офіційно зареєстрованої моделі перукарської зачіски з дуже цікавою назвою "Гітлерюгенд". Судячи з деяких деталей - особливо ціни, яка коливається у межах 300 - 1500 рублів., та користується неабиякої популярністю у відвідувачів перукарськихт салонів. А на рекламному сайті перукарів Санкт-Петербурга - "блокадного" міста, де, здавалося, толерантність до будь-якого проява фашизму має бути виключно зі знаком "мінус" - розміщено ось таку цікаву рекламочку "родзиночки" від місцевих цирюльників, до всього, ще й з викладом азів історії організації, яка дала їй назву.

"У "Гітлерюгенді" .. поняття про дисципліну стояло на високих позиціях ... Образ завжди зібраної і акуратно вистриженої молодої людини міцно осів у свідомості людей того часу, дійшовши й до наших днів. Цю зачіску можна назвати класичною, тому вона користуватиметься популярністю незалежно від трендів завжди». А щоб ще більш проникнутися симпатією до цих "дисциплінованих", "завжди зібраних і акуратно вистрижених" молодих людей, на сайті розміщується й історична фотографія декількох "младофашистів". Зараз охоче роблять зачіску - саме під цією назвою - в перукарнях і Санкт-Петербурга, і Москви.", повідомляє автор. До речі, у Німеччині реклама такої зачіски є стовідсотковою підставою для притягнення до карної відповідальності.

Ось такий яскравий приклад. А висновок з усього цього такий: "Російське суспільство зараз більше зайняте пошуками "фашизму" в сусідній Україні, не помічаючи набагато більшої колоди у власному оці", - занотовує автор.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...