Росія: Незадоволеність громадян поволі зростає

Аналог Майдану на теренах нашого північного сусіда цілком можливий, хоча зараз і не на часі.


Російський політолог, професор, керівник експертної групи "СОВА" і член суспільної ради Будинку вільної Росії в Києві Михайло Савва вважає, що заяви щодо неможливості аналогу Майдану в Росії, через її менталітет і потужну державну машину, не витримують критики, повідомляють "Патріоти України"

У своєму інтерв`ю "Оглядачеві" він заявив, зокрема, наступне: "Думка про неможливість Майдану – результат "диванної аналітики" людей з дуже короткою пам'яттю. Нагадаю серпень 1991 року, коли протести проти комуністичного режиму відбулися лише в декількох містах, у тому числі в Москві. І привели до його падіння". І хоча машина репресій у РФ, дійсно, надзвичайно сильна, до критичної протестної маси ще далеко, незадоволеність росіян зростає.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...