Росія напоготові

Три нові військові з`єднання РФ, розгорнуті на кордоні з Україною, призначені для наступу.

Російська армія напоготові протягом двох-трьох годин розгорнути наступ на Україну, повідомляють "Патріоти України", та цитують секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, який під час презентації програми «Стратегічне лідерство: сектор безпеки і оборони України» заявив наступне:

«Вздовж кордонів з Росією розгортається три нові дивізії – 3-тя, 144-та і 150-та, що є з’єднаними у складі додатково розгорнутих в останні роки трьох армій – 1-ї гвардійської танкової, 20-ї і 8-ї загальновійськових армій. Таке потужне військове угруповання має виключно наступальний характер. У разі прийняття Москвою політичного рішення щодо розширення масштабів збройної агресії проти України 1-й і 2-й армійські корпуси вестимуть наступальні дії після їх перегрупування та посилення російськими регулярними військами».


Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...