Росія, "імпортозамєстітельні" харчі - "Бійня блюючих лялечок"

У далекому Західному Сибіру продають сосиски, котрі нагадують своїм смаком чи то лайно, чи помиї.

Мешканці ОРДЛО вже досхочу наїлися дуже поживними, корисними, й, головне, дешевими російськими продуктами, причому настільки, що користуються будь-якою слушною нагодою, аби придбати якусь "укропівську" провізію. Втім, дехто з них ще й зараз упевнений: десь там, далі, у глибині "справжньої" Росії, продається іжа, дійсно, дуже смачна і якісна. Не хочемо їх розчаровувати, але "Патріотам України" попався допис користувача з ніком imperium-ross, де він ділиться своїми враженнями від м`ясного делікатесу, придбаного у супермаркеті одного з міст Західного Сибіру (Росія - глибше нікуди). Він, на жаль, засвідчує, що і там якість "скрепних" продуктів залишає бажати кращого.

"Ранком забіг до супермаркету відомої в нас торговельної мережі «Марія-Ра». Очі споглядали курячий і ковбасний прилавок, а потім якось випадково наштовхнулися на сосиски "Атяшево. Дорожні". Цінник висів, скажу вам, ну, дуже смішний!

Миттєво визріло крамольне рішення, купити це, чи що, на пробу до сніданку? Схопив трофей і пішов оплачувати рахунок на касу. Вдома швиденько склав "Атяшево. Дорожні" до каструльки, залив водою. Коли сосиски прокипіли, здивувався каші, яка поперла з сосисок "Атяшево. Дорожні". Такого лайна давно не бачив і не їв! Під оболонкою відразу виявляєш кашу, що розварилася, на смак "сосиска" дуже нагадує огидну "Бійню блюючих лялечок", якою більше за життя не забажаєш обідати.

Склад: М'ясо птиці механічної обвалки, свинина, вода питна, яловичина, молочний білок, соєвий білок, крохмаль картопляний, мука пшенична, сольова суміш (сіль, фіксатор забарвлення Е250), тваринний білок, екстракти спецій і прянощів (перець чорний), цукор-пісок, антиокислювач (Е300, Е316, Е331), стабілізатор (Е450iii), регулювальник кислотності (Е262, Е451i), загусники (Е407а, Е410, Е412), підсилювач смаку і аромату (Е621), фарбник (Е120) тощо.

Це навіть не їжа, а якісь небезпечні для для здоров'я помиї, на упаковці яких просто необхідно написати великими червоними літерами: "Мінздоров попереджує: сосиски (їжа) небезпечні для вашого здоров'я" . Відчуття складається таке, що це змова уряду та бізнесменів проти народу, неначе вони, діючи на замовлення якоїсь третьої сторони, спеціально витравлюють російський народ. Як такий неякісний продукт, напханий хімією, можна виробляти і вільно продавати в Росії на прилавках міських і сільських магазинів? Це що, таке імпортозаміщення?"

Нічого, хлопче, це лише перші "квіточки" від санкцій. Далі - "То ли еще будет!" А любителів нормальної, поживної, й не настільки обтяжливої для гаманця їжі, як російська, можу запевнити: вона швидко з`явиться на вашому столі, але за однієї умови - коли "рускій мір" піде від вас, і більше не повертатиметься.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...