Роман Насіров: Винним себе не вважаю

Опальний начальник "фіскалів" твердить: йому задавали питання лише одного разу, а потім взагалі сказали, що не мають жодних.


Роман Насіров стверджує, що на момент затримання, йому, справді було зле, і не визнає провини, яку йому інкримінують. Про це, й інше, він розповів у своєму інтерв`ю "Оглядачеві", повідомляють "Патріоти України".

Насіров зазначив, що, дійсно хворий, і це підтверджено відповідним клінічним діагнозом. Знамениту ковдру, каже, йому підклали "антикорупційні лікарі" зі сторони. Ні від кого тікати, або ховатися він ніколи не збирався.

"У мене сильна правова позиція, мені не потрібно було втікати або ховатися під ковдрою від слідства, і я доведу це в суді. Але комусь знадобилося шоу. До речі, коли закінчиться справа, особисто куплю і передам медикам нормальні ковдри, сучасні, зручні, і щоб на картинці трохи краще виглядали.", - обіцяє опальний голова ДФС.

Він заявив, що не в претензії до голови НАБУ, і не має жодних сумнівів у його високій компетенції, але вважає, що детективи бюро і САП не завжди дотримуються вимог закону. " Також у мене безліч питань до Антикорупційної прокуратури: якщо детективи були замовниками і безпосередніми постановниками шоу, то співучасниками стали прокурори САП, які активно підливали масла у вогонь, замість того щоб стежити за законністю, стежити за дотриманням процедури – це теж їх робота. На суді ми доведемо значну кількість порушень законодавства з боку детективів і прокурорів, і висновок буде один: ці хлопці – справжні послідовники радянських репресивних органів." - вважає Насіров.

За його словами, справа, у якій проходить, порушена ще 2015року, коли він не обіймав своєї високої посади, а також, що за два місяця сидіння під арештом йому задавали питання тільки одного разу, а потім, взагалі, визнали, що питань немає жодних: "Навіщо тоді знадобилося все це шоу: затримання, суд, запобіжний захід, рекордна заявка на 2 млрд грн. застави (за відсутності збитку), слідчий ізолятор тощо. Я діяв в рамках Податкового кодексу при наданні бізнесу розстрочки на сплату податків, що робиться протягом року десятки тисяч разів. До речі, розстрочка була видана під 36% річних"

Причину свого затримання він бачить в тому, що за нинішньої політичної ситуації найліпше підходить до ролі "хлопчика для биття", та просить зважити на наступне: " Зверніть увагу: з моїм приходом до ДФС надходження до казни почали різко зростати, а гривна була стабільною і навіть зміцнилася. І навпаки, відразу ж після завдання інформаційного і політичного удару по системі ДФС податкові відрахування до бюджету істотно впали. Бізнес відчув слабке місце системи. Гадаєте, хтось тепер дає розстрочки для підприємців? Що, до речі, не лише абсолютно законно, але й необхідно в складних економічних умовах. Та ось, з точки зору піару детективи і прокурори вибрали жертву, переслідування якої із задоволенням було б прийняте суспільством."


...

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...