Путін, Трамп, Сирія: різні точки зору

Володимир Путін вдається до звичної тактики провокацій і шантажу, аби зробити Дональда Трампа поступливішим у сирійському питанні.

Ось якої думки з цього приводу, наприклад, нардеп від БПП, радник міністра інформаційної політики України Олександр Бригинець, допис якого на Facebook наводять «Патріоти України»: «Росія не допустила прийняття резолюції проти... атаки Асада. Але Трамп, який ще недавно говорив, що зміна Асада не першочергове завдання, тепер змінив свою позицію. Трамп знає, що домовитися з Путіним не зможе через велику кількість обставин, зокрема внутрішньополітичних".

Путін йде на максимальне загострення, розраховуючи, що чим більша загроза, тим швидше США підуть на переговори. "Фактично, мова йде про російську провокацію з наступним шантажем", - вважає Бригинець.

Натомість відомий адепт «русского мира» Єгор Холмогоров каже, що Трамп "після обрання раптово став справляти враження людини, яка ні на чому не може наполягти.Здав Флінна. Здав Беннон. Здав скасування Обамакер. Зрікся від Ле Пен. Після першої ж елементарної провокації "переглянув" питання про лояльність Асаду. Здав "непредрешенчество" по Криму. Так йому не переобратися... У нього скоро просто не стане друзів".

Опублікував: Андрій Коваленко

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...