Путін: Майдану в Росії - зась!

Черговий раз свою фобію "кольорових революцій" він освідчив у інтерв`ю телеканалу "Мир"

"Патріоти України" звертають увагу, що це вже далеко не перша така заява.

"Ми знаємо різні теорії, які здійснюються в різних регіонах світу, призводять до серйозної дестабілізації в цих регіонах. Зрозуміло, нічого такого допустити не повинні і будемо всіляко намагатися відповідним чином вести себе в Росії і всіляко підтримувати наших партнерів по ОДКБ (Організації договору про колективну безпеку – ред.)", — зазначив російський керманич.

Нині до складу ОДКБ входять Росія, Білорусь, Вірменія, Казахстан, Киргизія, Таджикистан. Відомо що в лютому міністр оборони Росії Шойгу вже озвучував "страшилку" про ймовірне розповзання світом "кольорових революцій".

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...