Причини, що зумовлюють небайдужість США до України

Відомий політичний аналітик Річард Хаас пояснив, чому Сполучені Штати мають підтримувати Україну.


"Патріоти України" наводять думку президента впливового аналітичного центру США Council on Foreign Relations, Річарда Хааса, озвучену на його сторінці в Twitter, з приводу причини, які спонукають американських платників податків бути небайдужими до України.

Напередодні держсекретар США Рекс Тіллерсон на зустрічі очільників МЗС країн «Великої сімки» поставив питання, чому американського виборця повинен цікавити конфлікт в Україні. Хаас навів 4 причини, через які «американські платники податків мають бути небайдужими до України»:

Тому що американські інтереси і національна безпека знаходитимуться під загрозою в світі, де кордони можуть мінятися військовою силою.

Тому що не можна дозволяти Росії повірити в те, начебто вона може безкарно використовувати військову силу.

Тому що Україна відмовилася від ядерної зброї, "і ми не бажаємо, щоб після дій Росії відносно України в світі почали думати, що саме ядерна зброя може забезпечити безпеку".

Тому що "ми надали гарантії безпеки України, і не хочемо, щоб наше слово відносилося під сумнів нашими друзями або ворогами".

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...