Преса "ЛНР": Наочний вияв роздвоєння свідомості

Газети самопроголошеної "республіки" висвітлюють не власні реалії, або життя улюбленої РФ, а виключноукраїнські події.


Журналіст Денис Казанський, коментуючи розміщений ним у Facebook скан стаханівського "Козачого стану", зазначає, що в ОРДЛО просто "марять Україною", повідомляють "Патріоти України".

"Хотів почитати, що там в "ЛНР" твориться. А там про "ЛНР" толком нічого й не йдеться. Зате вся газета про Україну. Про Гонтареву, про Яресько, про Порошенка, про Євробачення", - зазначає він.

"Це що таке? Ви референдум для чого проводили? Для чого республіку проголошували? За що антифашисти гинули на фронтах? Щоб люди про Гонтареву укропівську статейки читали? Яке діло громадянам вільної республіки до Євробачення? Ним би бензину зараз десь дістати, який пропав зі всіх заправок. А ось про бензин якраз нічого не написано. Немає в Стаханове такої проблеми! Особливо порадів із замітки "Яресько заслали на острів". Ну, звісно, Пуерто-Ріко - страшна діра, не то що Луганськ або Стаханов", - іронізує Денис Казанський.

"Якийсь пекельний бурлеск. Люди, які стверджують, що не хочуть жити в Україні, насправді марять Україною. Здавалося б, нічого більше вас не пов'язує з Києвом. Пишіть про Москву! Про велику Росію. Про Путіна, нарешті! Ніхто ж не примушує нічого писати про Україну. Аж ні!. Люди підсіли на історії про кривавих бандерівців, як на ширку. Не можуть без цього вже", - підсумовує журналіст.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...