Прес-секретаря одеської поліції усунено від посади за підозрою в сепаратизмі

Поліція дослухалася громадських активістів, які надавали інформацію про сепаратистські висловлювання і публікації Олени Войтенко.

Керівника прес-служба ГУ НП в Одеської області Олену Войтенко усунено від посади на час проведення службового розслідування, повідомляють "Патріоти України".

«Ми реагуємо на кожну заяву і повідомлення громадян, після завершення перевірки, залежно від того, підтвердяться викладені факти чи ні, буде прийнято законне рішення», - зазначив начальник управління, генерал поліції Дмитро Головін. Це - реакція на заяви лідера ГО "Оберіг" Дмитра Вічика, який стверджує, що Войтенко 2014 року публікувала статті відверто сепаратистського характеру та працювала на волонтерських засадах у прес-службі депутата, - колишнього "регіонала".

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...