Понад три мільйони на сім’ю борця з корупцією

Надійшла нова інформація з Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування щодо статків тих, на кого покладено почесне і відповідальне завдання запобігання корупції.

Згідно з нею, член Національного агентства з запобігання корупції Руслан Рябошапка за 2016р. задекларував 1 072 414 грн., а його дружина, котра працює у Європейському суді з прав людини - 2 565 113 грн., повідомляють «Патріоти України».

Зарплатня Рябошапки - 908 529 грн.; він також отримав матеріальну допомогу на 95 228 грн., та гонорари від Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй - 65 тис. грн.

Всі статті доходів подружжя вказані як загальна власність.

На рахунку в Приватбанку у Рябошапки 99 тис. грн.

Дружина тримає на правах власності половину земельної ділянки площею 0,318 га., й 1/2 квартири - 150 кв. м. в Київській області, а також придбала 2016 року право на житловий будинок 145 кв. м. і земельну ділянку 440 кв. м. у Франції.

Рябошапка володіє автомобілем Peugeot 4008 випуску 2012 р., дружина - Volvo XC70 2013 р. Вона також отримала 591 тис. євро кредитів у страсбурзькому Caisse de Credit Mutuel Strasbourg Europe.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...