Пєсков вважає хамську поведінку постпреда Росії в ООН цілком прийнятною

З його логіки випливає: дипломатичний етикет - не що інше, ніж "прояв м`якотілості"

Як повідомляють "Патріоти України", у дипломатичних колах продовжують обговорювати хамський вибрик постійного представника при ООН Сафронкова, який під час дебатів щодо ситуації у Сирії, звернувшись до свого британського колеги Меттью Райкфрота, зненацька перейшов на "ти" і почав відверто грубити: "Ви злякалися, сон втратили, що ми будемо співпрацювати зі США. Ви цього боїтеся. Все робите для того, щоб ця взаємодія була підірвана... Саме тому... Подивися на мене, очі не відводь! Що ти очі відводиш?".



Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував цю заяву, зазначивши, що керівництво його країни вважає таку поведінку цілком прийнятною. За його словами, "прояви м'якотілості загрожують потім у майбутньому дуже плачевними наслідками", і відстоювати інтереси Росії необхідно сьогодні, причому "якщо доводиться, досить жорстко".

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...