Держдума сказала "ні" розслідуванню даних про корупцію Медведєва

Голова Державної Думи Росії В'ячеслав Володін проти розслідування інформації щодо корупційної діяльності прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Про це стало відомо і «Патріотам України». На засідання нижньої палати обговорювалася можливість розслідування по нерухомості Медведєва. Представники КПРФ запропонували перевірити факти з відомого фільму "Він вам не Дімон".

Втім, цю ініціативу не підтримав спікер В'ячеслав Володін. Він вважає, що "неправильно залучати Думу до цієї історії". Це рівнозначно підтримці Навального, і "постраждалої сторони немає, фактів хабара немає", а Фонд боротьби з корупцією "поширює брехливу інформацію". А ще "у всіх фракцій є розуміння що треба об'єднатися, щоб захистити прем'єра від нападок Навального, який співає з голосу західних спецслужб". П`ятого квітня Держдума, однак, таки розгляне запропоноване комуністами протокольне доручення про звернення до правоохоронних органів з вимогою перевірити дані про нерухомість Медведєва. Той назвав звинувачення Навального маячнею.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...