Не 86%, але "докерувати" вистачить: Опублікований новий рейтинг Путіна

Роботу Володимира Путіна на президентській посаді схвалює 81% населення Російської Федерації. Це трохи менше, ніж, скажімо, три роки тому, але цілком вистачить для подовження президентського мандату.

Відповідні дані, з посиланням на фонд «Громадська думка», надають «Патріоти України». Повну довіру чинному президенту засвідчили 78% опитаних, але лише 64% віддали б за нього свої голоси, відбудься вибори найближчої неділі. У ймовірних конкурентів Володимира Володимировича результати набагато скромніші: Жириновському віддали свої симпатії близько 10% учасників опитування, Зюганову – 4%, і жалюгідні 2% отримав Михайло Прохоров.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...