Монополії "зомбоящика" у Росії прийшов кінець, - Навальний

Спілкування з глядачами відомого російського опозиціонера на незалежному медіаканалі означає закінчення ери безроздільного панування пропагандистського РосТБ.


Матвій Ганапольський вважає проривним спілкування з глядачами на каналі YouTube відомого опозиціонера Олексія Навального, повідомляють "Патріоти України".

"Тепер фактично в Навального своє телебачення, з яким Кремль нічого не може зробити, навіть якщо виплигне зі штанів. Раз на тиждень, без будь-яких перешкод, Навальний мочитиме владу. І гарантую вам, що через півроку аудиторію його каналу можна буде порівняти з аудиторією всього смердючого гос-зомбоящика.", - зазначає відомий тележурналіст у своєму блозі на "Эхо Москвы".

Головна аудиторія Навального - активні виборці, ті кому до 50, вважає Ганапольський. Звичайно, влада намагатиметься всіляко забивати опозиційного діяча, але, тим не менш, інформаційний прорив відбувся. "З рук Кремля вибитий його головнмий і останній козир: відчайдушна паршива пропаганда, якою обдурюють людей - козир битий. Звичайно, Навального легко можна було би знищити, зробивши в країні реформи і зробивши життя людським, але на це влада неспроможна. Тому всілякі Кургіняни, Проханови і інша телевізійна нечисть повинні пам'ятати: вони бризкають слиною останні місяці.", - підсумовує автор.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...