Горе-матір не допускають до дитини

Двоє дітей, залишених 22-річною киянкою Владиславою Подчапко без нагляду, знаходяться у патронатной сім'ї.


«Патріоти України», посилаючись на видання «Сегодня», повідомляють, що за опікунство над трьохрічною Ганною, і піврічною Софією йде судова тяганина. За словами голови Голосіівської РДА Наталії Бондар, про маму старшенька майже не згадує. Родичі ж проявляють бажання відвідувати дітей, але їх до тих не підпускають. Психологи вважають, що це може травмувати малюків.

Нагадаємо: Владислава Подчапко у грудні 2016 року залишила на довгий час без нагляду однорічного сина і дворічну дочку, а повернувшись, виявила хлопчика мертвим, а дівчинку - в несвідомому стані. Наприкінці березня прокуратура Києва завершила досудове розслідування. Горе-матері може загрожувати довічне ув`язнення.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...