Газ "кусається"? Буде ще більше

За два роки ціна імпортованого газу в Україні може досягти показників 2014р.

До 2019 року вартість імпортованого газу практично повернеться до показників 2014 р. і складе $292 за 1 тис. куб. м. Про це говориться в інфляційному звіті Національного банку України за квітень, повідомляють "Патріоти України".

Цього року, у порівнянні з минулим, блакитне паливо має подорожчати на 23,3% — до $247,7 за 1 тис. куб. м, 2018 року зростання складе 10,3% - це вже $273,3 за 1 тис. куб. м., а за 2019 рік ціна підвищиться ще на 6,8%. Раніше у пресі повідомлялося: якщо "Нафтогаз України" виграє в Стокгольмському арбітражі справу проти російського "Газпрому", газ для споживачів може подешевшати в два рази.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...