Джастін Трюдо про Росію

Нинішній вибір Путіна: або захищати Асада, або бути разом з усім іншим світом.

До "Патріотів України" продовжує надходити інформація про заяви різних державних діячів, що Путіну доведеться обрати між підтримкою режиму голови Сирії Башара Асада і співпрацею з рештою світу.

Ось якої думки з цього приводу, наприклад, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо: "Росія повинна зробити вибір між тим, чи продовжує вона підтримку режиму Асада або ж виступає разом із міжнародною спільнотою. Для Путіна настав момент вибору і ми, як міжнародна спільнота, рішуче закликаємо його ухвалити правильне рішення"


Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...