Дуже вогнетривка: Нова тканина для одностроїв українських військових

Бірюков повідомив, що заради убезпечення українських вояків від вогню виробники вдалися до змін і в інвестуванні, і самому виробництві.

Нова тканина вироблена з модифікованої віскози. Радник президента Юрій Бірюков продемонстрував, наскільки вона не піддається впливові вогню, на своїй FB-сторінці, повідомляють "Патріоти України".

«Параарамід, нейлон, вогнетривка модифікована віскоза. Поки що тестові зразки, поки що дослідження і експерименти. Але! Зроблено в Україні. На нових верстатах. І вже скоро зможемо тестувати», — написав Бірюков, повідавши також, що під враженням від скарг на форму від бійців ВСУ, українські виробники вдавалися до різного: «Від спроб боротьби зі змінами, до інвестицій у виробництво та розробки нового. Різні виробники — різні плани», — повідомив він.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...