Черговий "український шпигун" у Росії

Російські ЗМІ повідомляють про затримання "агента української розвідки", котрий начебто спостерігав за інфраструктурними об'єктами ОРДЛО та низки сусідніх регіонів РФ.

"Патріоти України", зокрема, посилаються на "Інтерфакс", за даними якого наш "розвідник" затриманий спільними зусиллями управління ФСБ по Самарській області та місцевої поліції. Він начебто вивчав об'єкти військової та транспортної інфраструктури в окупованому Донбасі, Ростовській і Самарській областях.

Затриманий - громадянин України 1990 року народження, і начебто входить до агентурного складу підрозділу спецрезерву головного управління розвідки Міноборони України. Представник російських силових структур повідомив Інтерфаксу, що "лазутчик" приїхав до Самари 19 березня і 6 годин займався збором відомостей на місцевому залізничному вокзалі, де його і пов`язали. Він, як стверджують ЗМІ сусідньої держави, швидко зізнався у скоєному ( хто б сумнівався! - авт).

Йому також інкримінується ведення візуальної розвідки залізничного та автомобільних вокзалів у жовтні-грудні минулого року в Ростові-на-Дону. "Агента" збираються депортувати до ДНР.


Подібні повідомлення у Міністерстві оборони України розцінюють як пропагандистські провокації.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...