Буткевич попереджує про загрозу контрреволюції

Ви теж бачите, як з кожної щілини лізе все те, що, здавалось, ще вчора ми загнали в такі глибокі нори, що з них нібито вже не було вороття до світла?

В українських громадських колах починають чимдалі частіше говорити про загрозу контрреволюції. "Патріоти Україні" знайомлять читача з роздумами на цю тему відомого українського журналіста Богдана Буткевича, занотованими на його FB-cторінці.

" Скажіть, ви теж відчуваєте, як у повітрі згущується чад контрреволюції?
Ви теж бачите, як з кожної щілини лізе все те, що, здавалось, ще вчора ми загнали в такі глибокі нори, що з них нібито вже не було вороття до світла?
Ви чуєте огидливе плямкання влади, що дожирає останні крихти з недовкраденого їх януковичівськими однояйцевими близнюками? Як вона ладна домовитися хоч з чортом, який просто дозволить їм втриматися біля корита? Яка згодна відмазувати будь-якого злочинця, аби тільки він ділився й не заважав красти?
Ви кожного дня дізнаєтеся, як по всій країні совок під личиною "русского мира" піднімає голову? Як знову говорять про нацизм, російську мову, перейменовують вулиці назад, хочуть дружби з рашкою? Як 5 колона вже не просто піднімає голову, а нахабно вимагає поваги до себе? Як вона скуповує ЗМІ та знову отруює мозок плебсу?
Як ідіоти та сноби намагаються поводити себе так, ніби й не було цих 3 років війни та тисяч смертей? Як підле бидло починає мичати - "ми втомилися від війни, дайте нам розваг і жрачку"? Як "общєчеловекі" знову хочуть веселої тусні без перепон?
Головне зараз - й не подумати вмикати стокгольмський синдром. Ми не маємо права повторити помилок середини 2000-них.
Хай псевдо-еліта, яку наша нездатність взяти владу до рук й привела до влади, тішить себе ілюзією, що вона вже все й з усіма порішала.
Хай.
Наше завдання - знищувати ворога всіма можливими засобами.
Не допускати й не пропускати ніщо й нікому.
Кричати, вимагати, бити. Аж до крайніх засобів.
Якщо не ми - то тоді вони. Й вони нас не пожаліють. То не варто починати жаліти їх.
Варто готуватися до того, що наш бій ще далеко не закінчено. Не тільки назовні країни, але й в її середині.", - попереджує Богдан Буткевич.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...