Безвіз до ЄС: Зачекаємо до літа

Довгоочікуваний безвізовий режим для України, скоріше за все, знову ненадовго відтермінують

Надання Україні безвізового режиму з Євросоюзом відкладається через майбутні президентські перегони у Франції в квітні - травні, повідомляють«Патріоти України» з посиланням на Польське радіо, та західних дипломатів. «Цілком можливо, що рішення Ради ЄС по лібералізації візового режиму буде прийнято в травні, хоча це доки не підтверджено. Якщо це станеться, то вже влітку українці зможуть подорожувати до Євросоюзу без віз», - сказав анонімний посадовець ЄС.

Щодо виборчої кампанії у Франції – однією з її головних тем, як відомо, є іміграція та захист кордонів. Відміною ж віз ЄС для громадян більш ніж 40-мільйонної країни можуть скористатися тамтешні радикали й євроскептики. Багато з їхнього кола, як відомо, є відвертими симпатиками Росії.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...