Агресивні і безжальні жебраки України

Львівські жебраки схильні до насильства над тваринами та агресивної поведінки.


Львівські жебраки, які сидять з собаками на велелюдних Проспекті Свободи, вулиці Чорновола, Площі Ринок, знущаються над своїми тваринами, аби викликати жаль у перехожих, повідомляють "Патріоти України", посилаючись на допис у Facebook користувачки Roberta Sorokroy.

Так, вона зазначає: "Насправді жебраки тримають тварин фактично у заручниках – їх не годують, не доглядають і навіть споюють чимось, аби ті мирно спали і не гавкали(це я вам, як власниця вівчарки говорю, здорова собака не може увесь день мирно спати на руках). Подумайте про це, коли наступного разу проходитимете повз сплячих песиків, які потребують вашої допомоги, але не можуть про це сказати"

"В жодному випадку не давайте їм грошей! Викликайте поліцію, якщо патруль буде більш менш адекватний - вони віддадуть тварин у ЛКП "ЛЕВ", а жебрачку доставлять у райвідділок", - попереджує дописувачка львів'ян.

Далі ж наводить про випадок 20 квітня, з нападом жебрачки на перехожу. "Сьогодні дівчина на проспекті Свободи побачила жебрачку з чіпованими псами. Мирно зробила зауваження, що жебракувати не можна - та й пішла по своїх справах, бо пси чіповані, себто в ЛКП Лев про них знають. Аж тут жебрачка сховала гроші і пішла за нею! Коли дівчина обернулась спитати, що та від неї хоче і почала провсяк знімати, – жебрачка почала поводитись агресивно, матюкатись і при людях кидатись на дівчину! Поліція приїхала і, прогнозовано, нічого не зробила - у жебрачки немає при собі документів, каже, що живе на Любінській під мостом, але скоріш за все це брехня - телефон заряджений, гроші на цигарки є, відчуття безкарності теж присутнє – вони поводяться так, наче знають, що на них ніхто впливати не буде, наче їх хтось "кришує", - повідомила Roberta Sorokroy.


Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...